Associació Waldorf La Garriga

Som un grup de pares, mares, mestres i col.laboradors, conscients de la necessitat d’educar des del respecte, mantenint viu el desig del nen per a explorar i conèixer.3girlsmayday

L’escola es gestiona entre tots, pares, mares i mestres de forma activa i participativa. Sent membre tots  de l’Associació Waldorf La Garriga, sense ànim de lucre. De la qual et pots fer soci col.laborador aquí.

Dedicidim entre tots les necessitats vives de cada moment,  compartint dubtes i criteris, en un ambient comunicatiu i respectuós. D’aquesta manera s’obre un procés de procés de creixement tant pels petits com pels adults que esdevenim, així, conscients del moment  que viu cada infant.

Ens adrecem a totes les famílies amb inquietuts per oferir un espai educatiu respectuós amb els ritmes de l’infant. on aquest pot viure en convivència, amb límits saludables, amb vincles afectius, tots ells imprescindibles per a desenvolupar-se constantment com a persona lliure, responsable, íntegra.
Oferim un espai càlid i acollidor que esdevé una continuïtat de l’espai familiar, per a què l’infant pugui conèixer i explorar el món que l’envolta. Ell és el protagonista dels seus aprenentatges. Deixant-los el temps necessari per a observar, descobrir, imaginar, comprovar, comunicar, sorprendre’ns… tot jugant plaentment.A l’Espai Infantil La Llum, són benvinguts els nens i nenes d’entre 2 anys i mig i 6 anys.

Per a més informació pots contactar amb nosaltres aquí. 


Anuncis