Contacta

Projecte pedagogia Waldorf a la Garriga

Estem a la Carretera de l’Ametlla nº 18 de La Garriga.

Pots contactar-nos a : associaciowaldorflagarriga@gmail.com

o al tlf:    678 177 305   (Rosa) / 605 24 44 71 (Natàlia)

Anuncis

8 pensaments sobre “Contacta

 1. Hola!
  M’interessa saber si hi ha una escola Waldorf a La Garriga o voltants (nosaltres som de l’Ametlla) , si es tracta d’una escola privada o concertada i si es pot visitar o bé hi ha alguna jornada de portes obertes.
  Molt agraïda.
  Anna Torra.

 2. Enhorabona per la iniciativa!
  Som una petita editorial que editem obres inèdites en castellà i en català sobre pedagogia Waldorf, cristologia, ciència goetheana, medicina antroposòfica, euritmia i atres aspectes de l’antroposofia de Rudolf Steiner. Traduides majoritariament de l’alemany, estan ordenades per col·leccions temàtiques per a facilitar l’estudi individual o en grups de treball, seminaris i cursos de formació de mestres.
  Creiem que poden interessar-vos les nostres publicacions, i per aquest motiu us convidem a que ens seguiu a través de les xarxes socials (www.paudedamasc.com/facebook) al mateix temps que us animem a que doneu un cop d’ull al nostre web (www.paudedamasc.com).
  Una salutació.

 3. Hola estic interessada en portar el meu fill en els proxims anys, ja que actualment te 15 mesos.

  En breu us vindré a fer una visita….

  Gràcies per la vostre iniciativa.

 4. jo tenia entès que els seguidors de la pedagogia waldorf creuen fermament que els infants menors de 3 anys han d’estar dins del nucli familiar.
  Donçs he pogut comprobar que moltes escoles waldorf accepten infants que tenen al voltant de 20 mesos; obviant una de les premises de la pedagogia. Això condiciona a altres petits espais, també independents, especialitzats en aquestes edats. Amb un tarannà de respecte i benestar pels infants.

  Sóc una gran seguidora i coneixedora d’aquesta pedagogia, però crec que tot ha d’estar al seu lloc i moment!

  Gràcies

 5. hola buenas tardes,queria saber si abarcan educacion primaria tambien,tengo mi peque de 5 años y me encantaria que empezara primer grado en una colegio waldorf,soy de granollers por lo tanto la distancia no es un problema………..gracias por su atencion

Els comentaris estan tancats.